la 19. toukok. | HMAC

Suuri vyökoelauantai HMAC:llä 19.5.2018!

Nyt on sekä aikuisilla että junioreilla mahdollisuus korottaa vyöarvoaan Hapkidossa!
Registration is Closed
Suuri vyökoelauantai HMAC:llä 19.5.2018!

Aika ja paikka

19. toukok. 2018 klo 13.00 – 18.00
HMAC, Maatullinaukio 2, 00750 Helsinki, Finland

Tapahtuman kuvaus

HMAC:n kevään isoin vyökoetapahtuma järjestetään lauantaina 19.5.2018!

Tapahtuma alkaa klo 13 aikuisten vyökokeella, johon voivat osallistua kaikki värivyöt valkoisesta punamustaan vyöhön saakka. Junioreiden vyökoe pidetään heti aikuisten kokeen perään klo 16 ja koe kestää maksimissaan 2 tuntia.

Tässä infoa käytännön asioista vyökokeeseen liittyen:

AIKUISTEN VYÖKOE

Vyökokeeseen pääsee osallistumaan, mikäli vyöarvovaatimusten mukaiset treenikerrat ovat täynnä, minimiaika treeniä takana ja oman vyön tekniikat kuitattuna. Vaadittavat käyntikerrat vyöarvoittain löytyvät tekniikkakansiosta. Myös tekniikkapaperit löytyvät kansioista ja jokainen vyöarvon tekniikka tulisi näyttää ohjaajalle ja saada kuitatuksi ennen vyökoetta treenien aikana.

Vyökokeessa pitää olla päällä valkoinen tai musta puku, jossa on vasemmalla puolella rinnassa Hapkido-merkki. Myös IHA-jäsenyys pitää olla hoidettu ennen vyökoetta ja IHA-merkki pitää olla kiinnitettyvä puvun hihaan, oikealle puolelle. IHA-jäsenyydestä saa HMAC:llä lisätietoa Elinalta.

Vyökoepäivänä mukana pitää olla tekniikkakansio, passi ja IHA-passi. Vyökoemaksu hoidetaan omiin seuroihin. Alemmilla vöillä vyökoemaksu on 25 euroa, ylemmillä (ruskea ja punainen) 45 euroa. Huom! HMAC:n treenaajien tulisi varautumaan maksamaan vyökoe käteisellä!

Vyökoepäivänä kokelaiden olisi hyvä olla hyvissä ajoin paikalla.

JUNIOREIDEN VYÖKOE

Vyökokeeseen pääsee osallistumaan, mikäli käyntikerrat ovat täynnä (eli 4 natsaa vyössä) ja oman vyön tekniikat kuitattuna. Vaadittavat käyntikerrat vyöarvoittain löytyvät junnujen tekniikka-kansiosta, samoin kuin tekniikka-paperi. Jokainen vyöarvon tekniikka tulisi näyttää ohjaajalle ja saada kuitatuksi ennen vyökoetta treenien aikana.

Lisäksi junioreiden pitää ansaita ennen vyökoetta 2 käytösnatsaa.

Vyökokeessa pitää olla päällä valkoinen tai musta puku, jossa on vasemmalla puolella rinnassa Hapkido-merkki. Olisi hyvä, jos vyön solmiminen olisi Junioreilla hallussa ennen vyökoetta.

Vyökoepäivänä mukana pitää olla tekniikkakansio ja passi, sekä käteisenä 25 euron vyökoemaksu (HUOM! Vyö ei sisälly hintaan, halutessaan vyön (8,5 €) voi hankkia HMAC:ltä vyökoepäivänä). Vyökoepäivänä kokelaiden olisi hyvä olla hyvissä ajoin paikalla.

Vyökokeita seuraamaan ja kannustamaan ovat kaikki lämpimästi tervetulleita, erityisesti Junioreiden huoltajat, sisarukset tai kaverit!

-HMAC:n Hapkido-tiimi

Registration is Closed

Share This Event