HMAC Hapkido Helsinki

  • Facebook Social Icon

Astu sisään Hapkidon ihmeelliseen maailmaan ja tule ilmaiselle tutustumistunnille!

            KWAN NYOM HAPKIDO

 

Kwan Nyom on nimi, joka on annettu International Hapkido Alliancen opettamalle Hapkidon tyylisuunnalle. Myös HMAC Hapkido Helsingissä edustaa  tätä tyyliä. Suoraan koreasta käännettynä nimi kuuluu : ” Käsitteiden koulu”. Tämä heijastaa sitä tapaa jolla Hapkidoa opetamme.

Tyylisuuntamme perustekniikoiden määrää on rajattu paremman opittavuuden vuoksi. Kun oppilas ymmärtää käsitteitä on perustekniikoista helppo soveltaa omin maustein erilaisia harjoitteita ja ratkaisumalleja mahdollisiin uhkatilanteisiin.

Karkeasti jaoteltuna perusharjoittelu sisältää lyönnit, potkut, heitot, nivellukot, kuristukset, hallintaotteet jne.
Harjoittelussa keskitymme aluksi perusmekaniikan ymmärtämiseen ja sen jälkeen eri harjoitteiden todelliseen toimivuuteen.
Harjoittelun osa-alueina on myös lukkovirrat, multipple grappling menetelmä, pysty- ja maassa kamppailu sekä itsepuolustus skenaariot joissa pyritään lavastamaan erilaisia todentuntuisia uhkatilanteita.

Vaikka harjoittelun aihe on vakava, fiilis salillamme on rento. Jokainen harjoitus on myös fyysinen joten miksipä et hankkisi hyvää isepuolustustaitoa ja kuntoilisi samalla.

Pääkouluttajana toimii Mestari Tapio Erholtz 5 dan