HMAC HAPKIDO HELSINKI, KAIKILLE

Me olemme enemmän kuin kamppailulaji. Tarjoamme harjoittelua perheen pienemmistä aina varttuneimmalle ihmisille. Tällä hetkellä harjoittelijoiden ikäjakauma on 5-62 vuotta. Joten olemme varmoja että myös sinä voit harjoitella Hapkidoa.

           SEMINAARIT JA TEEMA HARJOITTELU

 

Järjestämme erityyppisiä harjoitustapahtumia kestoltaan muutamasta tunnista useamman päivän kestäviin leireihin. Erikois osa-alueina mm. Agressiivisen henkilön kohtaaminen, terä-ase uhka 1 ja 2, maassapuolustautuminen, dynamic kicking and striking jne... Tapahtumat keskittyvät realistisen itsepuolustuksen harjoitteluun ja soveltuvat monen alan ammattilaisille.

           AIKUISTEN RYHMÄTUNNIT

Ohjattuja harjoituksia on useamman kerran viikossa. Ne ovat koko Hapkido harjoitelun perusta. Tunnin aikana harjoitellaan kaikkia Kwan Nyom Hapkido osa-alueita. Näin ollen aktiivisesti harjoitteleva henkilä kehittyy jokaisella tarvittavalla osa-alueella. Ryhmätunnit ovat avoimia kaikille +15 vuotiaille nuhteettoman taustan omaaville henkilöille.

           JUNNU HAPKIDO

 

Junioreiden hapkido tarjoaa lapsille ja nuorille haastavaa ja hauskaa liikuntaa kamppailu- ja itsepuolustustaidon opettelun merkeissä. Junioreiden hapkido perustuu samoihin konsepteihin kuin aikuisten hapkido, mutta harjoittelussa on otettu huomioon lasten ja nuorten vaatimat erityispiirteet.
ikäsuositus 8-14 vuotta.

           MUKSU HAPKIDO

 

Muksu-Hapkido on noin 5-7 vuotiaille suunnattu energinen leikki- ja liikuntatunti. Harjoitukset koostuvat pääasiassa liikunnallisista leikeistä ja hapkido-harjoitteista, joiden avulla lapsi oppii tuntemaan oman kehonsa mahdollisuudet. Harjoitusten päämääränä on antaa positiivisia liikunnallisia kokemuksia sekä kehittää lapsen koordinaatiota, keskittymiskykyä ja sosiaalisia taitoja.

           MASTER CLASS

 

Oppia suoraan Kwan Nyom Hapkido mestarilta. Tapio Erholtz 5dan Master on euroopan ensimmäinen Kwan Nyom Hapkido Mestari. Hänellä on toiminut lajin pioneerina jo alkuvuosina ja opettaa edelleen aktiivisesti viikoittain oman harjoittelun ohessa. Mestarin ohjauksessa voit osallistua ryhmätunneille, yksityistunneille sekä erikseen järjestettäville Master Class tunneille.