HMAC:n Muksu-Hapkidon kevätkausi päättyi iloiseen juhlatreeniin!

Tänään vietettiin illoisissa merkeissä HMAC:n Muksu-Hapkidon (5-7-vuotiaat) kevätkauden päättäjäisiä. Oli mukava nähdä, että aurinkoisesta säästä huolimatta suurin osa kevään treenaajista saapui paikalle juhlistamaan kauden päätöstä.

Tapahtuma aloitettiin perinteisesti ympyrään menolla (melkein yhtä energisesti kuin yleensä...), Hapkidon kumarruksilla ja asentojen kertauksilla.

Tämän jälkeen tuotiin saliin ilmapallo, ja aloitettiin hulina pelailemalla sillä! Toisen joukkueen muodostivat Muksut, toisen ohjaajat Nico ja Ellu. Pelejä pelattiin useampi: ensin koitettiin saada pallo pysymään ilmassa/ putoamaan maahan, toisena pelinä yritettiin saada ilmapallo maaliin. Sammakkohyppyjä ilmapallon putoamisesta tuli molemmille joukkueille ja maaleja tekivät sekä Muksut, että ohjaajat :)

Pienen juoma- ja herkkutauon jälkeen siirryttiin temppurataan, jossa tehtävä oli erinäisten esteiden takaa pelastaa oma lelu mustasta tornista ja viedä se turvaan.

Nico näytti ensin esimerkkiä...

...ja sitten Muksut kukin vuorollaan!

Ensin piti hiukan mätkiä keltaisia monstereita ja sen jälkeen heilauttaa itsensä liaanilla eteenpäin...

...mutta vastaan tulikin iso Nico-hirviö, josta pääsi eroon vain Hapkido-irroittautumisella!

Nicosta selviytymisen jälkeen piti tehdä Hapkidon rullaus eteen ja ryömiä tunnelista läpi...

...mistä suoriuduttuaan heilauttamalla itsensä renkaalla kohti mustaa tornia ja potkaisemalla sitä, pystyi päästämään lelunsa pälkähästä!

Lelun kanssa matkaa jatkettiin taas rullauksella ja potkuilla säkkeihin...

...jonka jälkeen oli enää edessä tasapainoeste ja lelun heitto "turvaan"!

Kaikki Muksut ehtivät kiertää radan kahdesti, nopeimmat saivat lelun pelastettua jopa alle puolessa minuutissa!

Tämän jälkeen taas hörpitiin mehua ja hiukan herkuteltiin... mutta sillä aikaa pahat hirviöt, Ellu ja Nico vievätkin kaikki lelut! Hirviöt eivät kuitenkaan voineet mitään energiselle Muksu-joukolle, eikä yksikään lelu jäänyt lopulta vangiksi :)

Lopuksi keräännyttiin koko porukalla hiljaa ja rauhallisesti istumaan yhteen kasaan...

... ja jaettiin kaikille Muksuille kunniakirjat sekä kesä-tikkarit, kiitettiin kuluneesta vuodesta ja toivotettiin oikein hyvää lomaa kaikille!

HMAC:n Muksu-Hapkido jatkuu taas syksyllä, toivottavasti silloinkin on yhtä mainio ja iloinen joukko mukana treenaamassa!

Kiitos vielä kaikille mukana olleille kuluneesta kaudesta :)

Featured Posts
Recent Posts