HMAC:n Hapkido-treenaajat näyttäneet taitojaan vyökokeissa!

Tällä viikolla HMAC.llä on pidetty helatorstaina aikuisten vyökoe ja tänään lauantaina 27.5.2017 juniorit saivat näyttää taitojaan. Aikuisten vyökokeessa osallistujia oli yhteensä 8 oranssista ruskean vyöhön, junnuja oli testattavana peräti 22 valkoisesta siniseen vyöhön!

Helatorstain vyökokeessa oli asenne kohdillaan, mikä näkyi hyvin esimerkiksi lukkovirroissa ja multiple grabblingissa. Niissä löytyi tekemisen meininkiä, kontrollia ja hyvää tekniikkaa!

Alla muutamia kuvia muista tekniikoista, joissa näkyi paljon hyvää, mutta ehkä hetkittäin oli pientä hermostuneisuutta havaittavissa....

Ketään ei sentään tarvinnut täysin hylätä helatorstain vyökokeessa, mutta tällä kertaa seuraavalle vyölle, eli koranssilta keltaiselle pääsi suoraan vain Johanna. Muilla jäi muutama tekniikka työstettäväksi vielä, mutta eiköhän tämä joukko niistä selviä. Onnea siis kaikille kokeessa mukana olleille!

Lauantaina HMAC:lle kerääntyi isompi joukko nuorempia kokelaita. Joukossa oli yksi sininen vyö, kolme sinivihreää, yksi keltainen, yksi kelta-oranssi, yksi oranssi, 12 valko-oranssia ja 4 valkoista vyötä! Isosta ryhmästä huolimatta käytös ja asenne pysyi kohdillaan koko kokeen ajan ja kaikki keskittyivät hienosti omaan tekemiseensä!

Vyökoe aloitettiin tan jun -hengityksellä, josta jatkettiin lyönteihin, potkuihin ja torjuntoihin.

Torjuntojen jälkeen siirryttiin kaatumisiin...

...joissa Nico joutui hiukan välillä näyttämään mallia.

Sitten vuorossa oli irroituksia ja lukkoja...

Sekä tietenkin multiple grabblingia...

...jonka jälkeen lankutettiin ja tehtiin hiukan burpeita :)

Tämän jälkkeen jaettiin passit ja paperit kaikille alemmille vöille, jotka pääsivät moitteitta kokeesta läpi!

... ja jatkettiin koetta vielä ylempien vöiden kanssa mm. kaatumisin, potkuin, multiple grabblingin ja lukkovirtojen kanssa!

Junnuissa vyökoe, joka korkeammilla vyöarvoilla kesti yli 2 tuntia, meni hienosti, joten ketään ei tarvinnut hylätä, vaan lähes kaikki pääsivät suoraan seuraavalle vyöarvolle. Hienoa työtä, tätä oli ilo katsella!

ONNEA KAIKILLE KOIKEISSA OLLEILLE!

Featured Posts
Recent Posts