HMAC:n Hapkido-junnujen päättäjäisissä kesäinen meininki!

Viime sunnuntaina 28.5.2017 vietettiin HMAC:n Juniori-hapkidon päättäjäisiä. Koska keli oli kaunis ja aurinkoinen, päätettiin tarjoilut ja välineet pakata salilta kasseihin ja suunnattiin läheiseen Tapulin leikkipuistoon koko jengin voimin!

Hulinat aloiteltiin pelailulla...

...jonka jälkeen vorossa oli ruohonleikkuria, jossa rohkeimmat tekivät hienoja hyppyjä ja maahansyöksyjä kaatumisten kera!

Hikisten leikkien jälkeen oli vuorossa pieni mahu- ja herkkutauko varjossa :)

Sitten jatkettiinkin itsepuolustuksen parissa, eli ohjelmassa oli puolustautumista niin, että hyökkääjä yllätti uhrinsa tämän ollessa silmät kiinni.

Aluksi kokeiltiin tasaisella maalla, mikä sujui loistavasti!

Mutta sittensuunnattiin kohti rinnettä, jossa tekniikoiden tekeminen ja liikkuminen oli selvästi haastavampaa (osittain myös nokkosista johtuen... mikä ei hauskanpitoa estänyt, kuten kuvista näkyy!).

Tämän jälkeen sekoiltiin ympäri puistoa, jossa päästiin tekemään sekä Hapkido-tekniikoita että piileskelemään ja juoksemaan kamppailutovereiden perässä :)

Sekoilun jälkeen oli taas tauon paikka, mutta ennen taukoa herkuttelujärjestys ratkaistiin pienellä pukkihyppely-joukkuekisalla...

Tiukan kisan jälkeen kaikki pääsivät taas hetkeksi huilaamaan herkku- ja mehutauolle :)

Mässäilyn jälkeen vuorossa oli hiukan kärrynpyöriä ym. temppuja, joissa nähtiin mahtavia suorituksia junnuilta!

Lopuksi vielä pelailtiin hiukan HAPKIDO-palloa!

Aluksi peliväline tosin piti saada kiinni karkaavalta Ellulta...

Maaleja pelissä tehtiin useampia, tällä kertaa tosin Nicon tiimi taisi aktiivisuudellaan viedä voiton :)

Pelin jälkeen istuttiin vielä alas kuuntelemaan, kun Ellu kiittii kaikkia hyvästä kevätkaudesta ja antoi perinteisen "kauden treenaaja"-palkinnon. Tällä kertaa kunniakirjan ja pienen ansaitsi Ava, joka on keväällä 2017 treenannut aktiivisesti, kehittynyt huomattavasti hapkidossa, pärjää sekä pienten että isojen kanssa treeneissä ja on ottanut apuohjaajankin roolia Juniori-treeneissä.

Tämän jälkeen toivotettiin oikein mukavaa kesää Junioreille, syötiin loput herkut, kerättiin roskat, pakattiin kamat ja suunnattiin kotiin!

KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE JA OIKEIN HYVÄÄ KESÄÄ, ELOKUUSSA JATKETAAN!!!!

Kuvat: Ari Päivinen & Elina Terävä

Featured Posts
Recent Posts