Hapkido peruskurssi


Hapkido peruskurssi

Haluaisitko harjoitella realistista itsepuolustusta ja samalla kohentaa kuntoasi sekä parantaa terveyttä? Nyt siihen on oiva tilaisuus. Kwan Nyom Hapkido on moderni itsepuolustuslaji menetelmä joka sopii hyvin ihan tavallisille ihmisille. Et siis tarvitse aiempaa kokemusta tai hyvää kuntoa aloittaaksesi Hapkido harjoittelun. Kurssilla harjoitellaan lajin perustekniikoita sekä rakennetaan nousujohteisesti peruskuntoa. Perusharjoitteet ovat mm. - irroittautuminen - peruslyönnit ja potkut - kaatumisen perusteet - torjuminen Kurssilla harjoitellaan lisäksi: - puolustautumista aggressiivista lyövää henkilöä vastaan - maassapuolustautumisen perusteet - perusteet teräaseita vastaan puolustautumisessa Uusi Kwan Nyom Hapkido peruskurssi alkaa HMAC:lla 25.1.2018 klo 19.00. Harjoitukset maanantaisin klo 17.00-18.15 ja torstaisin klo 19.00-20.15 Kurssin kesto on 25.1-5.4.2018. Harjoittelun alkuun pääset sisäliikuntaan soveltuvilla vaatteilla. Esim. t-paita ja verkkarit. Peruskurssi sisältyy kaikkien HMAC harjoituskorttien hintaan. Mikäli haluat osallistua vain Hapkido peruskurssi harjoituksiin on peruskurssi maksu 110eur. Suositus ikäraja kurssille on noin 15v..Tällä hetkellä aikuisten ryhmässä harjoittelee n. 15-60 vuotiaita henkilöitä. Peruskurssin jälkeen on mahdollista osallistua vyökokeeseen ja jatkaa harjoittelua Hapkidon parissa. Tervetuloa harjoittelemaan itsepuolustusta hyvässä seurassa alan johtavien ja kokeneiden kouluttajien johdolla! Kurssit ovat suosittuja ja täytämme ne ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkoja kurssilla on 12 kpl. Lisätietoa ja ilmoittautumiset info@hmac.fi tai 045-1125275

Featured Posts
Recent Posts