HMAC:n Muksu- ja Juniori-Hapkidon iloisia syyskaudenpäätös- ja vyökoetunnelmia

HMAC:n lasten ja nuorten Hapkidon syyskausi 2017 on ollut erittäin energinen ja hilpeää menoa täynnä! Kausi päättyi jälleen iloisiin tunnelmiin ja näiden hulinoiden jälkeen on hyvä huilia kotona muutaman viikon ajan :)

Muksu-Hapkidon päättäjäisiä vietettiin sunnuntaina 10.12.2017. Ohjelmassa oli alkuun tonttulakin ryöstöä ja sen jälkeen tutuun tyyliin temppurata, jossa piti selvittää esteitä ja pelastaa oma pehmolelu mahdollisimman nopeasti!

Hienosti saivat kaikki Muksut leulnsa pelastettua, minkä jälkeen päätösjuhlat jatkuivat pienellä herkuttelulla, loppukisailulla ja kunniakirjojen jaolla ahkerille treenaajille. Kiitos iloiselle Muksu-joukolle syksystä HMAC:llä!

Lauantaina 16.12. HMAC:llä nähtiin iso joukko Junioreita hiukan jännittyneemmissä tunnelmissa, kun edessä oli syyskauden viimeinen vyökoe.

Kokeessa testattiin kuuden valkoisen, yhden oranssi-valkoisen, seitsemän oranssin, yhden kelta-oranssin ja yhden keltavöisen juniorin taitoja.

Vyökoe aloitettiin Tan Jun -hengityksellä...

...sitten lyötiin ja potkittiin...

...kaatuiltiin...

...tehtiin torjuntoja...

...irroituksia ja lukkoja...

... ja tietenkin Multiple Grabblingia ylempien vöiden kesken!

Vyökokeessa nähtiin hienoa keskittymistä ja pyrkimystä näyttää parasta osaamistaan! Ketään ei tarvinnut taaskaan hylätä, vaan suurin osa pääsi suoraan läpi kokeesta seuraavalle vyöarvolle! Onnea kaikille kokelaille hienosta suorituksesta!

Sunnuntaina 17.12. oli Juniori-Hapkidolaisillekin luvassa hiukan rennompaa tunnelmaa pikkujoulutreenien merkeissä.

Hulinat aloitettiin "ryöstöleikillä", jossa junioreiden piti päästä ohjaajien lasemiekkoja väistellen ryöstämään aarteita. Helppoa se ei ollut, kun lasermiekkaosumasta joutui tekemään rangaistukseski burpeita, mutta lopulta aarre sentään vaihtoi omistajaansa! Meno oli niin vauhdikasta, ettei salin kamerakaan pysynyt perässä...

Alkuleikin jälkeen päästiin ensimmäiselle herkkutauolle...

Tämän jälkeen jatkettiin Nicon johdolla erikoisten kaatumisten parissa.

...joihin liittyen testattiin myös QI-energiatyrmäyksiä ;)

Kaatuilun jälkeen kokeiltiin hiukan erikoisempia potkuja...

... ja kokeiltiin, miten itsepuolustus vyön kanssa onnistuu!

Välillä hiukan temppuiltiin herkuttelutaukojen lomassa!

Loppuleikiksi oli tuttua tonttulakkien, kulkusten ja lumipallojen piilotus- ja anastusleikkiä, jossa joukkue 2 voitti selkeästi taktikoimalla ovelasti...

Lopuksi palkittiin syyskauden 2017 Juniori-treenaaja, jaettiin passit ja syötiin loput herkut!

KIITOS KAIKILLE ENERGISESTÄ JA HAUSKASTA SYYSKAUDESTA 2017!

Tammikuussa taas jatketaan treenausta, nähdään silloin ;)

Featured Posts
Recent Posts