GMG Boothin World Tour kokosi yhteen Hapkido-harrastajia ympäri Suomea HMAC:lle!

Tällä viikolla Kwan Nyom Hapkidon Suurmestari Geoff Booth saapui Suomeen

International Hapkido Alliancen 25-juhlavuoden maailmankiertuellaan (IHA 25 World Tour)

Ohjelmassa oli neljä Hapkidon täyteistä seminaaripäivää. Torstaista 15.3.2018 lauantaihin 17.3.2018 seminaarit pidettiin HMAC:llä, jossa lauantai ilta huipentui SPIRIT-testiin. Alla hiukan kertomusta kuvien kera Suomen GMG:n vierailuilta!

1. seminaaripäivä vietettiin mm. erilaisten lyöntien, lyöntejä vastaan puolustautumisen ja muiden aiheppiiriin kuuluvien harjoitteiden parissa. Meno oli niin vauhdikasta, että kuvaaminenkin siinä hulinassa unohtui...

2. seminaaripäivä aloitettiin potkien, hioen kuntoon sekä värivöiden peruspotkuja että testaillen hiukan haastavampiakin tekniikoita.

Potkujen ja lounaan jälkeen jatkettiin lukkojen parissa, työstäen värivöiden lukkoja hiukan tehokkaammiksi....

Perjantai-päivä päätettiin aina yhtä hauskoihin ase-tekniikoihin. Tällä kertaa keskityttiin aseilla itsensä puolustamiseen ja aseina toimivat jokaisen omat vyöt!

Erityisesti SPIRIT-testiin tähtäävät punamustat vyöt saivat nauttia tekniikoiden tehokkuudesta (ja täytyy sanoa, että parhaat "painface"-ilmeet kyllä nähtiin HMAC:n Arin naamalla ;) )

Lauantai-aamu alkoi mustienvöiden kokeilla, jossa Siru Heromaa-Karjalainen Nastolasta ja Timo Saarelainen Järvenpäästä saivat tilaisuuden näyttää taitojaan GMG:lle. Vakuuttavaa tekniikkaa ja asennetta nähtiin molemmilta - jännitys tosin säilyy Sunnuntai Järvenpään seminaaripäivälle, jossa selviää, kuinka kokelaiden lopulta kävi...

Mustien vöiden aamupäivän jälkeen 3. seminaaripäivä keräsi HMAC:lle suuren joukon innokkaita kamppailijoita valkoisesta vyöstä 4. Danin mustiinvöihin - hyvä että saliin mahduttiin :D

Ohjelmassa oli mm. lukkojen tehostamista ja hyökkääviä tekniikoita, eli paljon kivaa kipua (kuten kuvista ja ilmeistä näkyy) kaikille vyöarvosta riippumatta!

Kiitos kaikille HMAC:llä seminaareille mukana olleille kolmesta hyvin sujuneesta treenipäivästä, ilmapiiri oli aivan loistava!

HMAC:n lauantai huipentui Kwan Nyom Hapkidon Spirit-testiin, eli 1. Danin mustanvyönkokeeseen.

Mustaa vyötä tavoitteli tällä kertaa kolme kokelasta: Ari Päivinen HMAC:ltä, Aleksi Sippu Anjalankoskelta ja Heikki Heinonen Nastolasta.

Kokeen alussa oli selkeästi jännitystä ilmassa... ja syystä!

Testi alkoi Tan Jun-hengityksen jälkeen lyönneillä ja potkuilla...

...sitten kokelaat saivat näyttää taitojaan lukkovirroissa, asevastatekniikoissa ja kaatumisissa...

...jonka jälkeen edessä oli vielä multiple-grabblingia ja tietenkin kovat sparrierät mustiavöitä vastaan!

Antti pyyhkii HMAC:n lattioita kokelaalla....?

Aikamoista höykytystä saivat kokelaat mustavöisiltä, mutta kukaan ei luovuttanut ja asenne sekä tekniikat olivat kokelailla hallussa. Niinpä kokelaiden opettajilla oli ilo sitoa päivän päätteksi uudet vyöt oppilaidensa lanteille!

VALTAVASTI ONNEA KAIKILLE KOLMELLE UUDELLE KWAN NYOM HAPKIDON MUSTALLE VYÖLLE!!!

Kiitos myös kaikille, jotka ovat olleet mukana järjestämässä, avustamassa tai treenaamassa HMAC:llä näinä päivinä! Huomenna seminaari jatkuu vielä Järvenpäässä, sinne mukaan myös kaikki :)

Lisää GMG Boothin maailmankiertueesta voi lukea hänen omasta blogistaan:

http://www.hapkido.com.au/forum/viewtopic.php?f=13&t=2053

Featured Posts