Suuria saavutuksia HMAC:n vyökokeissa 19.5.2018

Tänään HMAC:llä pidettiin kevään suurin Kwan Nyom Hapkidon värivöiden graduointipäivä. Tapahtuma alkoi yli kolme tuntia kestäneellä aikuisten vyökokeella ja jatkui HMAC:n junioreiden kokeella heti perään.

Aikuisten vyökokeeseen osallistui tällä kertaa kolme valkoista vyötä, yksi keltainen, kolme ruskeaa ja kuusi punavöistä. Mukana oli siis sekä ensikertalaisia graduoijia, että kokeneitakin konkareita.

Vyökoe aloitettiin yhdessä tan jun- hengityksin, jonka jälkeen kokelailta testattiin valkoisen, oranssin ja keltaisen vyön tekniikoita - soveltavaa multiple grabblingia unohtamatta!

Noin tunnin testauksen jälkeen kokeen ensimmäinen osio oli ohi, ja alemmat vyöarvot päästettiin kuulemaan palaute tekemisestään. Onnea Anna, Johanna, Lotta ja Timo hyvistä suorituksista ja uusista vöistä, hienosti vedetty!

Alempien vöiden tekniikoiden jälkeen koe jatkui ruskeiden ja punaisten kokelaiden testauksella. Kokeessa käytiin systemaattisesti läpi kaikkia alempien vöiden tekniikoita ja kokelailta nähtiin paljon hyvää tekemisen meininkiä, vaikka huomautettavaakin tuli mm. heittojen ja potkuntorkujntojen saralla...

Ruskeavöisten hikisen multiple grabblingin jälkeen koe jatkui vielä punavöisten tekniikoilla ja multiple grabblingillä...

Koko ylempien vöiden joukko kesti multiple grabblingin ja muun höykytyksen kiitettävästi. Tällä kertaa aikuisten kokeen jälkeen oli hymy herkässä, sillä kukaan ei kokelaista joutunut hylätyksi! ONNEA kaikille uusille punasille vöille, eli Ollille, Hannalle ja Danielalle. Ja tietysti myös tuoreille punamustille, eli Tomille, Tonille, Tuukalle, Samille, Larsille ja Tuomakselle, joilla seuraavaksi onkin sitten edessä kova treenijakso kohti SPIRIT TESTiä....!

Aikuisten vyökokeen jälkeen olikin sitten HMAC:n viiden Juniori-Hapkidolaisen, joista yksi oli oranssivyöinen ja loput kelta-oransseja, astua saliin näyttämään osaamistaan...Aikuisten kokeen tapaan, sisälsi Junioreiden vyökoe alempien vöiden ja oman vyöarvon tekniikoita torjunnoista lyönteihin, potkuihin, irroituksiin, lukkoihin ja kaatumisiin. Lopuksi oli toki multiple grabblingia, jossa Junnujen oikea sähäkkyys ja osaaminen tuli tänään parhaiten esiin!

Muutaman minuutin loppulankutuksen jälkeen pähkäilivät ohjaajat Junioreiden suoritusten tasoa. Tässäkään joukossa ei tarvinnut ketään hylätä, ONNITTELUT siis kaikille päivän suorituksista!

Featured Posts
Recent Posts