Sunnuntaina 27.5.2018 vietettiin HMAC:n Hapkido-Junioreiden päättäjäisiä

Viime sunnuntaina päättyi HMAC:n Hapkido-Junioreiden kevätkausi 2018 iloisissa tunnelmissa! Ohjelmassa oli liikunnalista hauskanpitoa sekä salilla että ulkona sen ympäristössä...

Päättäjäiset aloitettiin HMAC:llä jakamalla Juniorit kahteen joukkueeseen ja pelaamalla perinteistä Hapkido-palloa - takuuvarmaa hikeä ja hulinaa siis!

Pelin aikana osa ohjaajista katosi salaperäisesti HMAC:ltä ulos aurinkoon... ja Junioreiden tehtävänä olikin seuraavaksi löytää heidät!

Juniorit jaettiin neljään ryhmään, joista jokainen sai kartan neljälle rastille. Rasteilta piti löytää ohjaaja, joka antoi ryhmälle tehtävän suoritettavaksi!

Rastilla 1, eli Ellun rastilla junnujen piti nostaa lakista Hapkido-tekniikat ja tehdä muutamassa minuutissa jonkinlainen esitys, johon tekniikat sisältyivät. Kaikki ryhmät esittivät hyviä tekniikoita ja osoittivat kykenevänsä nopeaan suunnitteluun ja koordinointiin sekä yhteistyöhön!

Tässä videot juniorieden mininäytöksistä:

Rastilla 2, eli Arin rastilla Junioreiden tehtävänä oli rymänä tehdä yhteensä 1000 hyvää etupotkua. Osa ryhmistä laski tarkasti potkunsa, osa hiukan ehkä epätarkemmin, mutta kaikki pääsivät Arin mukaan ainakin jonnekin 1000 potkun tienoille...

Rastilla 3, eli Nicon rastilla testattiin Junioreiden heitto-taitoja frisbeillä...

Rastilla 4 Jani antoi tehtäväksi ryhmille mm. muodostaa asento, jossa oli vain tietty määrä jalkoja ja käsiä maassa!

Rastien jälkeen kokoonnuttiin salille vielä kisailemaan kahdessa joukkueessa pyykkipoikien metsästyksessä...

Sekä tietenkin herkuteltiin ja palkittiin sekä rasteilla parhaiten suoriutunut Juniori-ryhmä (Hapkido-Legendat) ja kevätkauden ilopilleriksi valittu Junnu-treenaaja Arad!

KIITOS KAIKILLE HMAC:n HAPKIDO-JUNIOREILLE JA OHJAAJILLE KULUNEESTA KAUDESTA, ELOKUUSSA TAAS JATKETAAN!!!

Featured Posts
Recent Posts