HMAC:n Hapkido-Junioreiden vyökokeessa 2.3.2019 jälleen hyviä suorituksia!

Lauantaina 2.3.2019 pidettiin HMAC:n Hapkido-Junioreiden ensimmäinen vyökoe vuonna 2019. Paikalla oli tällä kertaa vain Juniori-ryhmän ylimpiä vöitä, eli yksi kelta-oranssi ja kuusi keltaista kokelasta. Käskyttämässä ja valvomassa koetta olivat KSN Nico ja KSN Elina.

Koe aloitettiin perinteisin tan jun -hengityksin, jota seurasivat lyönnit, potkut ja torjunnat.... hiukan taisi Junnujoukko olla nukuksissa näissä suorituksissa, sillä lähes kaikilta unohtui huutaminen, minkä ansiosta yleisliikkeitä tehtiin alkukokeessa lähes jatkuvasti!

Lyöntien, potkujen ja torjuntojen jälkeen vuorossa oli kaatumisia ja kaatumismyllytys, joka sai Juniorit jo hiukan hengästymäänkin....:D

Tämän jälkeen vuorossa oli konseptitekniikoita valkoisen vyön irroituksista keltaisen lukkoihin, sekä tietenkin multiple graplingia, jossa myös kokeen valvojat kävivät hiukan kiusaamassa lapsia...

Lopuksi vielä katsottiin hiukan potkuja ja lyöntejä välineisiin ja tehtiin 70 yleisliikettä!

Lähemmäs 200 yleisliikkeen ja Hapkido-tekniikoiden jälkeen alkoi koe olla ohi... iloksemme ketään ei tarvinnut hylätä kokelaista ja yleisen palautteen jälkeen pääsimme onnittelemaan kokelaita uusista saavutuksista!

Hyvin suoriuduttu, nyt vain kohti uusia haasteita!

ONNEA!!!

P.S. Pahoittelut kuvien huonosta laadusta, ei pysynyt vanhan puhelimen kamera oikein mukana Junioreiden vauhdikkaassa menossa... :D

Featured Posts
Recent Posts