Hapkido-Junioreiden kevätkisat 4.5.2019

Lauantaina 4.5.2019 järjestettiin jo kuudennen kerran kaikille Kwan Nyom Hapkido - Junioreille tarkoitetut leikkimieliset kevätkisailut HMAC:llä. Tapahtumassa nuoremmat harrastajat pääsivät näyttämään osaamistaan ja erityistaitojaan erilaisissa kisailuissa ja esityksissä. Kaikkein tärkeintä tapahtumaassa oli kuitenkin jälleen hauskanpito ja iloinen tunnelma, jota salilla riitti koko kolmen tunnin ajan!

Alkuun leikittiin kevät-teemalla "linnunmunien" ryöstöä, jossa kahden tipujoukkueen piti viedä isojen lintujen pesästä viisi herkää ilmapallomunaa ja viisi pientä piilotettua munaa, sekä tuoda ne omiin pesiinsä ja yrittää pitää munat turvassa!

Pelissä kävi lopulta tosin niin, että kaikki isot munat menivät rikki, ohjaajille ei jäänyt yhtään munaa ja joukkue nro 2 voitti yhden pikkumunan erotuksella kisailun :)

Tämän jälkeen oli hetki aikaa hioa näytöksiä ja esityksiä, joita tänä vuonna oli kuusi. Emilian, Lauran ja Linnean esitys vakuutti jälleen koreografiallaan, Hariran ja Sedran esityis sisälsi taidokasta taistelua Hapkidon pitkillä kepeillä, Mikael esitti hyvin harjoitellun hyppypotkun seinästä ponnistaen, Talha taidokkaan kaatumisen ilman käsiä, Bähar, Lamia ja Sushmita juonelta mietityn ja elävästi näytellyn näytöksen sekä Jere ja Veeti hauskan itsepuolustus-shown.

Videot esityksistä löytyvät tästä:

Näytösten jälkeen oli vuorossa muutama nopeuskisa erilaisista lähtöasennoista KSN Nicon johdolla, jossa nähtiin huomattavaa voitontahtoa kaikkien junnujen osalta!

Tämän jälkeen olivat vuodossa perinteiset "rallit" KSN Elinan ohjeillla, eli tyynyä pitävät ohjaajat piti saada liikkumaan salin toiseen päähän ensin lyöden, sitten etupotkuin, kiertopotkuin ja vielä saman jalan kiertopotkuin!

Tämän jälkeen kisattiin korkeilla potkuilla KSN Janin johdolla. Ensimmäisenä tehtävänä oli potkaista suoralla potkulla katosta narussa roikkuvaa palloa, jossa nähtiin aivan huikeita hyppypotkuja! Aaron ylsi potkullaan jopa 2 m korkauteen ja huomiota herätti myös joukon pienimmän, Millan, 180 cm korkeuteen ulottunut potku!

Seuraava KSN Janin tehtävä, potkaista pallo pois kierros kierrokselta kasvavan tyynypinon "Nicon" päältä kiertävällä potkulla, osoittautui selkeästi haastavammaksi vaatien jo enemmän tarkkuutta ja tekniikkaa (myös KSn Nicolta, joka otti palloja kiinni). Tässä Hapkido-Junnut osoittivat kuitenkin myös hyvin ennen kaikkea notkeutensa ja potkutekniikoidensa hallinnan, vaikka tyynyt hiukan lentelivätkin!

Huikeiden potkujen jälkeen oli vielä aikaa otta perinteinen kaatumiskisa aina kasvavien esteiden yli. Aloitettiin turvallisesti yhdellä tyynyllä, muttakorkeimmillaan junnut pääsivät tänä vuonna seitsemän tyynyn yli hyvillä kaatumisilla!

Lopuksi KSN Jani hyppyytti Junioreita vielä hiukan ennen palkintojen jakoa...

... jonka jälkeen siis annettiin Junioreille palaute loistavista suorituksista, käytöksestä ja hyvästä hengestä tapahtumassa!

Kaikki näytöksen tai esityksen tekijät saivat pienen palkinnon vaivannäöstään, mutta erityispalkinnon tänä vuonna ansaistsivat Harar ja Sedra keppitaistelustaan.

Erityispalkinnot saivat myös Aaron ja Taito vakuuttavista potkuistaan....

...sekä päivänsuurimman kunniamaininnan ansainnut Milla, joka huikaisi lennokkailla potkuillaan kaikki ohjaajat!

Kiitos kaikille Junioreille, Ohjaajille ja yleisölle, jotka olitte mukana hauskanpidossa!

Tässä vielä koostavideo tapahtumasta:

Tästä on hyvä jatkaa jälleen iloisin mielin treenausta, ensi vuonna taas uudestaan :)

Featured Posts