HMAC:n aikuisten vyökokeessa hikoilua ja hyviä suorituksia 25.5.2019!

Viikko sitten saatiin HMAC:llä seurata Junioreiden suorituksia vyökokeessa ja tänään oli vuorossa aikuisten vyökoe. Tällä kertaa kokeen käskytti Mestari Tapio ja valvomassa koetta olivat mukana KSN Nico ja KSN Elina. Graduointiin osallistui kaksi valkoista, yksi oranssi ja yksi ruskeavöinen kokelas, jotka iältään ja kokemustasoltaan kokelaat erosivat toisistaan tällä kertaa melko paljon. Kaikille varmasti kokeesta löytyi tästä huolimatta haasteita ja hikikin pääsi hiukan virtaamaan erityisesti yleisliikkeissä, joita tehtiin aika suuri määrä...

Koe aloitettiin perinteiseen tapaan Tan Jun -hengityksin...

... jonka jälkeen vuorossa oli lyöntejä ja potkuja...

...sekä kaatumisia, jotka saivat sykkeet ylös kaikilla!

Tämän jälkeen kokeessa siirryttiin peruskonsepteihin, eli torjuntoihin, irrotuksiin ja lukkoihin...

...ja tehtiin hiukan vielä kombinaatioita, ennen kuin alemmat vyöt pääsivät hetkeksi lepäämään.

Alempien vöiden tauon aikana kokeessa keskityttiin ruskean vyön tekniikoihin, eli potkuntorjuntoihin ja (sovellettuihin) heittoihin liikkeessä...

..ja testatiin myös muutama sinisen ja vihreän vyön tekniikka sekä lukkovirtaa.

Tämän jälkeen oli vielä kaatumismyllytystä yleisliikkeillä höystettynä, jossa Mestari Tapion huutamat kaatumiset hipoivat toisinaan jopa avaruudellisia tasoja ja vaativat kokelailta aikamoista tarkkaavaisuutta.

Ja kokeen loppupuolelle tietenkin myös oranssin vyön ja ruskean vyön multiple grabbling!

Kokeessa nähtiin paljon hyvää teknistä osaamista, ja ohjaajatkin yllätettiin positiivisesti monissa asioissa, vaikka hiottavaakin aina löytyy. Ketään ei tarvinnut tälläkään kertaa hylätä, vaan oli ilo saada HMAC:lle kaksi tuoretta oranssia vyötä ja yksi keltainen, eiköhän hyvällä treenillä se yksi ruskeakin vyö punaiseksi muutu lähiaikoina!

ONNEA KAIKILLE PÄIVÄN KOKELAILLE HYVISTÄ SUORITUKSISTA!

Featured Posts
Recent Posts