HMAC.n junioreiden kevätkaudenpäättäjäisissä hikoilua, herkkuja ja hulinaa 26.5.2019!

Toukokuu lähenee loppuaan, joten sunnuntaina 26.5.2019 juhlittiin HMAC:llä Juniori- ja Muksu-Hapkidon yhteisiä päättäjäisiä isolla joukolla. Tällä kertaa ohjelmassa oli erilaisia aktiviteetteja Hapkidon tyyliin sisätiloissa sateisen sään takia, mutta sisällä salissa tunnelma oli hyvin lämmin, ellei jopa kuuma!

Juhlinnat aloitettiin virallisesti keräämällä porukka muotoon ja tan jun - hengityksillä.

Alkuleikkinä oli aarteenryöstöä, ensin pampuilla ja "lasermiekoilla" huitovia hurjia ohjaajia vastaan...

... ja sitten piti yritää saada ohjaajat punnertamaan osumalla potkulla tyynyihin sekä' samalla ryöstää aarteita!

Tämän jälkeen oli pieni herkku- ja mehutauko, jolloin vuoroa odotellessa ylemmät saivat esittää myös lempitekniikoitaan ja parhaita potkujaan.

Tämän jälkeen kisailtiin erilaisissa viesteissä KSN Nicon johdolla, joihin kuului sekä juoksua, kaatumisia että hyviä hapkido-huutoja.

Pienen tauon jälkeen luvassa oli potkurata, jossa tehtävinä olivat hyppypotkut säkkiin, nopeat potkut aikaa vastaan, kehäpotkut ja tuplakehäpotkut sekä korkeat potkut. Näissä kaikkien junnujen, mutta erityisesti Pyryn, Millan, Bäharin ja Lamian potkut tälla kertaa vakuuttivat ohjaajat. Pyryn 48 hyvää potkua 30 sekunnissa oli loistava veto, josta aikuisetkin voivat ottaa mallia!

Sitten taas herkuteltiin, vaikka osa jäkin vielä mielummin potkimaan ja punnertamaan...

Aika riensi kovaa vauhtia, joten potkujen jälkeen aikaa oli enää loppuleikkiin, jossa piti etsiä salista ja viedä sinisen joogatiilen päälle pyykkipoikia, jotka ohjaajat olivat piilottaneet ja joita ohjaajat yrittivät pitää piilossa lapsilta.... painiksihan se hapkido-tyyliin meni, kuten pitikin :)

Suurimman osan pyykkipojista junnut saivat kalastettua itselleen, vain kuusi jäi ohjaajille ajan päättyessä, mikä tarkoitti, että hapkido-junnujen tarvitsi tehdä vain kuusi hyvää punnerrusta.

Lopuksi kiitettiin kaikkia kuluneesta kevätkaudesta 2019, sekä palkittiin Junioreiden joukosta kevään 2019 "kamppailija", joka oli tällä kertaa pitkään treenannut vihreävöinen August! Onnea Augustille hyvästä tsempistä kauden aikana.

Tästä on hyvä jatkaa kesälaitumille :) Juniori- ja Muksuryhmien syyskausi starttaa jälleen elo-syyskuussa, kun energiavarastot on kesän aikana täytetty!

OIKEIN MUKAVAA KESÄÄ KAIKILLE JUNIOREILLE JA MUKSUILLE, NÄHDÄÄN TAAS LOMIEN JÄLKEEN!

Featured Posts
Recent Posts