Hapkidon kesäseminaarissa ja vyökokeessa 13.7.2019 tukat sekaisin ja hikikarpaloita otsille!

HMAC:n heinäkuisen lauantain ohjelmassa oli jo perinteinen Hapkidon kesäseminaari, jonka perään pidettiin värivöiden vyökoe. Osallistuja seminaarilla ja kokeessa oli useista Hapkido-seuroista ympäri Suomea, mikä piti tunnelman korkealla koko päivän ajan!

Seminaarin veti Mestari Tapio "Defensive Consepts"-idealla, teemana tällä kertaa erilaiset vaaralliset otteet.

Seminaarissa edettiin otteen syntymisen estämisen harjoittelemisesta erilaisiin vaarallisiin otteisiin ja niihin liittyviin soveltaviin harjoitteisiin. Oleellista oli luonnollisiin reaktioihin perustuvan itsepuolustuksen ohella keskittyä realistisen hyökkääjän roolin omaksumiseen, jotta harjoittelusta saataisiin oikea idea irti. Haastavaa, hikistä ja toki hauskaa aihealueen parissa riitti koko neljätunnisen ajaksi, kuten kuvista näkyy!

KIITOS KAIKILLE SEMINAARILLA MUKANA OLLEILLE, TÄSSÄ PORUKASSA OLI ILO TREENAILLA!

Seminaarin jälkeen vuorossa oli vyökoe, jossa mukana tällä kertaa oli yksi vihreävöinen ja neljä punavöistä kokelasta. Kokeessa testattiin Kwan Nyom Hapkidon perustekniikoita, mutta samalla koetukselle joutuivat niin fyysinen kunto kuin henkinen kanttikin.

Lähes kolmetuntisen kokeen päätteeksi tehtiin vielä reippaat 100 yleisliikettä, ennen kuin paikalla olleet mustatvyöt antoivat palautteensa...

Jokaisella kokelaalla oli tänään omat vahvuutensa ja heikkoutensa, joten tekniikoiden kertailu ja hiominen treeneissä on edessä kaikilla ennen seuraavaa koetusta, joka osalla onkin sitten Spirit Test.... Oleellista kuitenkin oli, että vyökokeessa nähtiin hyvä tsemppi kaikilta, eikä kukaan luovuttanut, vaikka helppoa ei varmasti ollut!

ONNEA SIIS KAIKILLE, ETENKIN TIETYSTI UUDEN VYÖARVON ANSAINNEILLE!

Antoisan Hapkido-päivän jälkeen onkin hyvä palata taas perustreenien pariin odottelemaan seuraavia tapahtumia!

Featured Posts
Recent Posts