Hapkido-junioreiden syysleirissä jälleen hauskanpito pääosassa!

Joulukuun ensimmäisenä sunnuntaina 1.12.2019, oli jälleen aika kokoontua Myllypuron Liikuntamyllyyn Valtakunnalliselle Kwan Nyom Hapkidon Junioreiden Syysleirille Syysleiri on nyt järjestetty jo kuutena vuotena putkeen ja tuttuun tyyliin tapahtumaa isännöi Helsingin Hapkido Ry ja erityisesti seuran pääohjaaja, BSBN Hans van der Ende.


Alkuun haettiin hiukan tunnelmaa muodossa kaikille tutuin tekniikoin, eli valkoisen vyön lyönnein raikuvien huutojen kera, jonka jälkeen BSBN Hans laittoi porukan juoksemaan ja tekemään erillaisia tehtäviä "liikennevalo"-leikin lomassa.

Tämän jälkeen vuorossa oli viestejä erilaisin liikkumistavoin. Selvästi näki kaikista lapsista ja nuorista, että he innostuivat todella tekemään parhaansa kaikissa tehtävissä ja kannustivat toisiaan upeasti!

Viestien jälkeen oli luvassa hiukan pariharjoittelua eli kaatumisia kaverin yli ja ryömimistä ali sekä "puskutraktoria"!

Tämän jälkeen luvassa oli suurta hupia kun Juniorit saivat hypellä paksuille Liikuntamyllyn patjoille vapaalla tyylillä!

Hyppimisten jälkeen vuorossa oli hiukan vakavampaa Hapkido-tekniikkaa, eli niskalenkistä vapautumista, mikä kuitenkin Hansin ohjeilla päätyi nauruun, hyppimisiin, ja komeisiin kirkaisuihin :D

Tämän jälkeen hiukan nostettiin hikeä taas pintaan potkimalla...

... jonka jälkeen oli vuorossa temppurata, johon kuului hyppypotkuja, korkeita potkuja, nopeita lyöntejä sekä puskujhaaste!

Tämän jälkeen seisottiin hetki päällä ennen loppukisaa...

... joka oli Juniorit vs ohjaajat köydenveto! Selvästi ohjaajien isompi koko ei yhtään auttanut, kun vastassa oli tarpeeksi iso joukko innokkaita lapsia ja nuoria - voittajasta ei jäänyt epäselvyyttä :D

Suurkiitos kaikille mukana olleille Junioreille, ohjaajille, Helsingin Hapkido Ry:lle ja erityisesti BSBN Hansille riemukkaan syysleirin järjestämisestä!

HAP KI DO!

Featured Posts
Recent Posts