HMAC:n junioreiden syyskausi 2019 päättyi vyökokeeseen ja pikkujouluihin!

Viikonloppuna päätettiin HMAC:n Junioreiden syyskausi iloisissa merkeissä!

Lauantaina 14.12. pidettiin HMAC:lle syyskauden ainoa vyökoe, johon osallistui yhteensä 15 junnua, eli seitsemän valkovöistä, kolme oranssivöistä ja viisi kelta-vihreää kokelasta. Tällä kertaa nuorin kokelas oli vasta 5-vuotias (näin nuoria ei HMAC:n vyökokeisiin ole aiemmin osallistunutkaan!) ja vanhimmat yläasteikäisiä joten ikäjakauma oli melko suuri. Vyökoe sisälsi perinteiseen tapaan monipuolista hapkido-tekniikkaa, eli lyöntejä, potkuja, kaatumisia, torjuntoja, irrotuksia, lukkoja ja keltavihreillä myös heittoja ja pyyhkäisyjä. Välissä tehtiin jonkin verran yleisliikkeitä ja värivöiden piti osoittaa taitojaan myös multiple grabbling -harjoitteissa. Loppuun potkittiin hiukan lisää muodossa - tasipa potkuja kertyä junnuille muutamia satoja vielä siinä vaiheessa! Tässä muutama kuva menneestä vyökokeesta:

Kaikkien kokelaiden käytös, keskittyminen ja tekniset suoritukset olivat tällä kertaa hyvällä tasolla, eikä ketään kokelaista tarvinnut iloksemme hylätä. Osa kokelaista joutunee viilaamaan pari tekniikkaa vielä hiukan paremmiksi, ennen kuin pääsevät seuraavan vyöarvon tekniikoiden pariin, mutta muutoin lapsilta ja nuorilta nähtiin eritäin vakuuttavia suorituksia.

PALJON ONNNEA KAIKILLE KOKELAILLE!

Vyökokeiden jälkeisenä sunnuntaina 15.12.2019 juhlittiinkin jo Junioreiden ja Muksujen syyskauden päättäjäisiä. Ohjelmassa oli tonttulakki-hippaa, lakkien ryöstöä kahden eri joukkueen tontuilta, herkuttelua, erikoispotkuja (takapotkuja variaatioineen sekä kehäpotkuja) KSN Nicon ohjauksessa sekä perinteinen loppuleikki, eli tonttulakkien ja kulkusten metsästys joukkuekisana, jossa vastakkain kamppailivat KSN Nicon ja CGN Arin tiimit. Tuloksena taisi olla tasapeli: Arin joukkue kyllä keräsi enemmän pisteitä mutta kadotti yhden kulkusen, joten se tasoitti pisteet joukkueilla tilanteeseen 4-4. Ohessa muutama kuva vauhdikkaasta tapahtumasta:

Lopuksi oli tuttuun tyyliin aika lausua kiitokset syyskaudesta ja toivotella mukavaa joululomaa koko porukalle sekä tietenkin palkita joku tai joitakin syyskaudella 2019 ansioituneita harrastajia...

Tänä vuonna palkinto meni kolmelle aktiiviselle, erittäin positiivisella asenteella ja erinomaisella käytöksellä treenaavalle sisarukselle, eli Lauralle, Emilialle ja Eliakselle, jotka nimettiin syksyn 2019 "HAPKIDO-SISARUKSIKSI". Paljon onnea vielä kerran, tällaista treenaamista on ollut ilo seurata vuosien varrella!

KIITOS VIELÄ SUURELLE JOUKOLLE JUNIORI- JA MUKSU-HAPKIDOLAISIA ILOISESTA JA ENERGISESTÄ SYYSKAUDESTA 2019!!!

TAMMIKUUSSA 9.1.2019 JATKETAAN JÄLLEEN TREENAAMISTA!

Featured Posts
Recent Posts